Budget stoped displaing data

Ask questions and get help from your fellow Metalogic Finance Explorer users.
eltal
Posts: 2
Joined: 29 Nov 2012, 05:39

Budget stoped displaing data

Postby eltal » 29 Nov 2012, 05:49

in late September 2012 i have download and start using the Portable FE.
I have used it for a 2 month. It does the job for me. Not complicated, straight forward Tool.
2 days ago, my Budget tab gone mad.
As soon as i go to my Budget tab, it shows me the Group column, but not show me the Categories in a group. Also, it fail to show rest of the columns.
See attachment

Any ideas y?
Attachments
2012.11.29 (Nov 29.12) FE Port Budget Problems.gif
2012.11.29 (Nov 29.12) FE Port Budget Problems.gif (92.27 KiB) Viewed 34211 times

Metalogic
Site Admin
Posts: 187
Joined: 20 Feb 2010, 02:37

Re: Budget stoped displaing data

Postby Metalogic » 30 Nov 2012, 10:59

Hi eltal,
Glad to hear Finance Explorer is working out for you.

As for the problem you are describing, it looks like the column widths have gotten corrupted somehow. Please open the directory where MLFE is installed. Typically that would be:
C:\Program Files (x86)\Metalogic\Finance Explorer\

* Make a copy of mlfe.ini
* Open the original mlfe.ini (not the copy) in Notepad
* Delete everything from the line [ColumnWidths] on down

That should restore the columns to their default widths and resolve your issue.

All the best,
Metalogic
Enjoy our software? Then please submit a review.

eltal
Posts: 2
Joined: 29 Nov 2012, 05:39

Re: Budget stoped displaing data

Postby eltal » 04 Dec 2012, 11:49

Thanks a lot, it works now.

Metalogic
Site Admin
Posts: 187
Joined: 20 Feb 2010, 02:37

Re: Budget stoped displaing data

Postby Metalogic » 04 Dec 2012, 16:40

Fantastic!

Thank you for confirming.

-Metalogic
Enjoy our software? Then please submit a review.


Return to “Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest